viernes, 7 de febrero de 2014

ARRÒS AL FORN


·INGREDIENTS (6 persones): 200g de costelles de porc, 200g de cansalada, 6 botifarres de ceba, 1 cap d'alls, 1 pot de cigrons en conserva, 2 tomaques madures, 600g d'arròs, oli, sal, colorant alimentari i aigua.
 ·MDF: es posa oli en una cassola i es sofregeixen les botifarres, la cansalada, les costelles, els alls i la tomaca. Es retira la tomaca, les botifarres i la cansalada i es coloca en una cassola de fang on ja em abocat prèviament l'arròs. A les costelles i els alls que havíen quedat se'ls afegeixen els cigrons i el doble d'aigua que la mida d'arròs que anem a fer. Es rectifica de sal i s'afegeix el colorant, es deixa coure a foc mitjà uns 15 min. Després es s'aboca en la cassola de fang, s'arregla un poquet i es posa al forn a 215ºC durant 30-40 min fins que estiga rossejat.




Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario